den Boer Service Advies Netwerk

Service advies op maat

Wie zijn wij?

Gedurende zijn carrière deed Wim den Boer ervaring op in diverse leidinggevende functies bij professionele serviceorganisaties. Groei en winstgevendheid realiseren zijn twee van de terugkerende pijlers binnen zijn carrière. Hij ontwikkelde zich van Service Coördinator tot Business Unit Manager. Na vele succesvolle projecten en diverse transformaties, van after sales afdelingen naar volwaardige service business units, richtte Wim den Boer zijn eigen onderneming den Boer Service Advies Netwerk op. Zijn missie? Een winstgevende serviceactiviteit binnen handbereik brengen.

Netwerk
Met een in de jaren opgebouwd netwerk van service professionals bieden wij u een brede ondersteuning op het gebied van servicemanagement. Onze specialisten hebben, naast serviceprocessen en servicemanagement, kennis en ervaring op het gebied van: financiën, HRM, opleiding en trainingen, logistiek en automatisering.

Service als tweede taal
Wij weten als geen ander hoe service werkt. Zowel vanuit het perspectief van de klant, als dat van de servicemedewerker, de manager en de ondernemer/aandeelhouder. Service is onze passie en service is leading voor elke business. Onze aanpak kenmerkt zich door:

  • Maatwerk
  • Betrokkenheid
  • Korte doorlooptijd
  • Beheersbare kosten

U zit niet te wachten op hoogdravende verhalen. Wat u wilt is zo snel mogelijk resultaat zien, de kosten beheersbaar houden en uw investering snel terugverdienen. Wilt u informatie, advies of gewoon eens klankborden met een van onze specialisten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.